Ekstralyspakke - Tesla Model 3/Y - Lumen CS20 kombo - buet

Salg
kr 6,616.88 kr 8,822.50
Leveringstid 2-3 dager
Montering
  • Ja, jeg ønsker montering på Kløfta
  • Nei, jeg monterer selv
På lager
Beskrivelse

Lei dårlige fjernlys på din Tesla Model 3 eller Y?

Elegant ledbar til Tesla Model 3 og Y. Ledbarens buede design passer nærmest perfekt til kurven på bilens fanger, og integreres bedre enn noen andre ledbarer med bilens unike design.

CS20 Kombo har det vi kaller et "kombo" lysbildet. Fordelene med et slikt lysbilde er at man får det beste fra to verdener. Et kombo lysbilde kombinerer de to mest populære lysbildene, en smal spot og et bredt fjernlys. Med en slik kombinasjon får du ikke bare god sikt langt fremme med 1020 meter kastelengde, men du får også bedre lys ut mot grøftekantene. Sammen med det unike ALC styrestrømadapteret styres ledbaren autoamtisk sammen med de originale fjernlysene. Uavhengig av om du blender opp og ned manuelt, eller om du bruker bilens automatikk.

Med en effekt på over 10 000 lumen får du også lysstyrken tilsvarende hele 10 halogen tusenmetere i en liten slank LED-bar, og en kastlengde på hele 1020 meter (0,25lux) / 510 meter (1 lux) ser du både langt, og bredt.

Med i pakken følger det norskutviklede ALC styrestrømsapdapteret. Enklere og sikrere blir det ikke - plug & play tilkobling med originale kontakter til den ene av bilens hovedlykter! Ledbarens lys følger bilens fjernlys sømløst når du benytter ALC. Samtidig har du også mulighet til å enkelt deaktivere ledbaren i utfordrende værforhold som i tåke, snø, eller andre situasjoner. Alt mens du kjører, og uten å ta øynene fra veien.  Du blinker rett og slett bare 5x med lyshornet under kjøring. Så vil ledbaren være deaktivert, og ikke slås på når bilens fjernlys aktiveres

Hva følger med?

  • Lumen CS20 kombo buet ledbar
  • ALC - TM3/Y styrestrømadapter
  • Deutsch reléledningsnett
Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 129.00
Beskytt din Tesla Model S/3/Y/X for skader ved bruk av jekk! Denne jack paden settes enkelt på plass på bilens jekkpunkter. Klossen beskytter bilen din for skader ved bruk av jekk.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.