Aqua Marina Coral 10’2”

Aqua Marina Coral 10’2”

Les merShow less
kr 4,990.00
Leveringstid 2-3 dager
På lager
Beskrivelse

Aqua Marina Vapor

Allsidig SUP ståbrett som kan skryte av enestående kvalitet, innovasjon og design i likhet med storebror Magma. Dette brettet er mindre og er et godt allroundbrett for voksne og unge i alle aldre.

Coral Sup er det nyeste tilskuddet til Aqua Marina All-Around advanced series , brettet er egnet for brukere opp til ca 75kg. Brettets egenvekt er kun 8,6 kg og tar liten plass i den nye og oppgraderte ryggsekken til Aqua Marina. Med 2-lags PVC konstruksjon vil dette brettet tåle mer enn rimeligere alternativer. Coral er et padlebrett designet med og for damer Coral 10’2” er et Allround oppblåsbart SUP-brett som passer padlere med ulike ferdighetsnivå. Det kule og unike designet på Coral vil definitivt skille seg ut i skjærgården. Corals 10’2” feminine uttrykk retter seg mer mot de kvinnelige padlere. Coral vil oppleves som et stabilt, godt brett og glir raskt igjennom vannet. Brettet er enkelt og lett å håndtere, og pumpes opp på kun få minutter.

Dette er et slitesterkt kvalitets SUP-brett til en meget gunstig pris. Banebrytende teknologi: Kombinasjonen av Drop Stitch Light Technology og Aqua Marinas signatur HF Welding Technology resulterer i at CORAL SUP-brettet er utrolig lett uten at det går på bekostning av stivheten i det oppblåsbare brettet.

Hva er inkludert i pakken: Avtagbar Slide-In Center Fin Integrert, D-ring med justerbar strikk til å feste bagasje, komfortabelt neoprenhåndtak, fotpute for ultimat grep og komfort,  justerbare tredelt aluminiumsåre og Aqua Marina-pumpe for rask og enkel oppblåsing.

Størrelse (LBH): 310 cm x 78 cm x 12 cm 

Vekt: 8,6 kg

Maks belastning 105 kg,

Maks lufttrykk: 15 PSI.

Anbefalt brukervekt: Opp til ca. 75 kg.

 A

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
2 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.