CarCareBag - skipose til bilen

CarCareBag - skipose til bilen

Les merShow less
Salg
kr 1,890.00 kr 1,990.00
Leveringstid 2-3 dager
På lager
Beskrivelse

Endelig er den her, skibagen som gjør at du slipper å kjøre med skiboks. En enkel og smart løsning for transport av ski.

Kjør mer effektivt, spar strøm på elbilen når du ikke bruker takboks, du slipper og ødelegge bilens seter med stålkanter, snø og vann. Praktisk og enkelt i bruk. Kan henge bak baksetet når den ikke er i bruk. Passer til de fleste moderne biler. Både de med nedfellbart midsete og de med 40/60 deling av baksetet.

Passer i Audi e-tron, Audi Q4, BMW i4, BMW iX, BMW iX3, BMW iX1 Mercedes EQC, EQA, Tesla Model Y, Skoda Enyaq, Polestar 2, Volvo XC40, Volvo C40, Hyundai ioniq, Porsche Cross Turismo, VW id4, id5, KIA EV6++

Skibag som passer i de fleste biler, sydd i kraftige vannbestandige materialer. Solide stropper i alle hjørner bak. Leveres med seks stropper. Fire med karabinkrok, og to med en smart plast klips som er egnet for de to øvre festene som brukes på nakkestøttenes stengre. 

CarCarBag har en lengde på 110cm og når du legger til lengden på bagasjerommet får du plass til ski på mellom 205-220cm litt avhengig av hvilken bil du kjører.

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.